HelloFresh – enkel och god mat

Ett samtal om matkassar kollegorna emellan kan leda till spännande samtal där många olika leverantörer av matkassar omnämns. Alla vill ha olika, tänker olika. Ett relativt nytt märke på den svenska marknaden men som funnits länge i bland annat USA är HelloFresh. Företaget grundades i Tyskland 2011 av, bland andra, en svenska.

HelloFresh säkerställer mindre matsvinn genom att bara leverera exakt de mängder mat som du behöver för din matlagning. De använder sig av färska råvaror från pålitliga leverantörer, något som är bra för såväl miljön som för dig. Kött och kyckling kommer från Sverige och all fisk är kvalitetssäkrad genom antingen MSC eller ASC. Grönsakerna har, såklart, vuxit på svenska åkrar och de som levereras i din kasse är endast de som är i säsong. Tillsammans med maten kommer lättförståeliga recept.

Behöver du en matkasse för vegetarianer, hela familjen eller som är snabbt och enkelt? Eller kanske en med traditionella rätter? Oavsett vad du är på jakt efter kan HelloFresh leverera din kasse!

Vill du läsa mer om vad andra användare av HelloFresh tänker och tycker om hellofresh finns flertalet recensioner online och du hittar också rabattkuponger för att testa på dina kassar lite billigare de första gångerna. Något som många användare uppskattar med HelloFresh är att det är enkelt att beställa på deras sida och du kan också ladda ned en app för att ytterligare underlätta din vardag.

kheera